OCAK 2023 10 3. Sınıflar Güzel Ülkem Türkiye Müzesi Çevre Koleji 3. sınıf öğrencileri, 15-16 Aralık 2022 tarihlerinde okulumuzun fuaye alanında ‘’Güzel Ülkem Türkiye Müzesi’’ kurdular. Sunum için okul yönetimine dilekçe ve davetiye sundular. Sunum sırasında ülkemizin yedi bölgesinin iklim, yeryüzü şekilleri ve üretim açısından farklılıklarını tanıttılar. Yedi bölgede yetişen tarım ürünlerinin, sanayi ürünlerinin, madenlerin, turizm faaliyetlerinin, geleneksel eşyaların sunumunu yaptılar. Yerli malı üretiminin, ülkemizin kalkınması açısından önemi vurguladılar. Yerli malı üretimi kadar yerli ürünlerin tüketiminin de önemine dikkat çektiler. Öğrencilerimizin büyük bir heves ve heyecanla hazırladıkları müzeyi diğer sınıflarımız da ziyaret ettiler. My Beautiful Country ‘‘Turkey’’ Museum by 3rd Graders Cevre College 3rd grade students created a museum called” My Beautiful Country Turkey” in the foyer area of our school on 15-16 December. They presented the differences of our seven regions in terms of climate, landforms, and production. Then, they also presented agricultural and industrial products grown and made in these seven regions such as; mines, tourism and traditional goods. They emphasized the importance of domestic goods production for the development of our country as well as the importance of the consumption of these products. All other classes visited the museum prepared by our students with great enthusiasm and excitement. ELT Konferansı ELT Conference Çevre Kolejinin 25 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştireceği “İngilizce Dil Öğretimi’nde Dönüşümler” başlıklı 17. ELT Konferansı’na siz değerli eğitimcileri davet etmekten mutluluk duyarız. Klişelerden ve alışılmış yöntemlerden kaçınmanın, bu yüzyılın bize sunduklarını özümsemenin ve harika bir İngilizce dil öğrenme ortamı yaratmanın zamanı geldi. We happily would like to invite dear educators to the 17th ELT Conference of Çevre College on 25th February 2023 titled Transformations in ELT. It is time for us to shed the old skin and soak up what this century has come to offer us to produce and make a brilliant learning environment of ELT.