OCAK 2023 15 Çevre Lisesinde Mangala Turnuvası Çevre Koleji’nde “Avrupa Kod Haftası” Rüzgarları! Mangala Tournament in Çevre High School Çevre College Eu Code Week Çevre Koleji Hazırlık-9-10 ve 11. sınıf öğrencileri, Lise Matematik Bölümünün düzenlediği “Mangala Turnuvası“nda kıyasıya yarıştılar. 7-11 Kasım tarihlerinde yapılan Mangala Turnuvası ile öğrenciler oyun stratejisi planlama, rakibin hamlesini öngörme, beklenmedik durumlara anında tepki gösterebilme gibi beceriler kazandılar. Turnuvayı başarıyla tamamlayan ve ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çevre Koleji’nde anaokulundan liseye kadar öğrenciler 8-23 Ekim tarihleri arasında “Avrupa Kod Haftası” nı gerçekleştirdikleri birçok etkinlikle kutladı. Prep-9-10 and 11th grade students of CEVRE College, competed in Mangala Tournament which was organized by High School Mathematics Department. Through MANGALA Tournament held on 7th-11th November 2022, students gained skills such as planning game strategy, predicting the opponent’s move and reacting to unexpected situations. The winners of the Mangala Tournament were awarded. Cevre College celebrated EU CODE WEEK with lots of activities . In ICT lessons students frompre school to high school level showed their abilities in algorithm and other computer programmes.