OCAK 2023 17 Gazete Aşı Çevre “Kale”m Newspaper Vaccine Environment My “Castle” Gazete Aşı’nın devamı için QR kodu okutabilirsiniz. “Çevre’li okurlarımızın ve Türkçe öğretmenlerimizin iş birliği ile hazırlanan Çevre “Kale”m dergisi yayın hayatına devam ediyor. Öğrencilerimizin kaleminden çıkan kitap önerilerine, gündeme dair notlarına, paylaşmak istediklerine, gezi, film, etkinlik önerilerine yer verilen dergi gerek içerik açısından gerekse okumanın öğrencilerimizdeki ifade becerisini nasıl zenginleştirdiğini gözler önüne sermesi açısından büyük beğeni topladı. Bu ay ki sayı için QR’ı okutabilirsiniz. You can scan the QR code for the continuation of Gazete Vaccine. Çevre “Kale”m, presenting our students’ recommendations for books, films, exhibitions and trips, as well as their comments on daily news, has been highly appreciated both for its rich content and presentation of the students’ remarkable progress in their self- expression in writing and speaking.