24 OCAK 2023 Çevre Lisesi TEKNOFEST’te ! 11.Sınıf öğrencilerimiz Aral Çay ve Aylin Turgut, 5-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilen TEKNOFEST Çevre ve Enerji yarışması finallerinde projelerinin sunumlarını gerçekleştiriyor. Fizik öğretmenimiz Elif Boyraz danışmanlığında ‘’Metallerin Titreşimlerinin Yaydığı Ses Dalgalarından Yararlanılarak Metallerin Kendilerine Özgü Frekanslarının Keşfedilip Kimliklerinin Belirlenmesi’’ adlı projeleri ile finallerde yarışan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Çevre High School is at TEKNOFEST! Our Grade 11 students Aral Çay and Aylin Turgut are presenting their projects at the finals of the TEKNOFEST Environment and Energy competition held in Trabzon between 5-7 August. We wish success to our students who competed in the finals with their project titled “Discovering and Identifying the Specific Frequencies of Metals by Utilizing Sound Waves Emitted by Vibrations of Metals” under the supervision of our physics teacher Elif Boyraz. Yıldız Kız Takımı Meb Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarında Yıldız Kız Takımımız İl 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Star Girl Team Çevre College Swimming Stars Girls’ Team won third place in Istanbul Championship organized by the Ministry of Education (MEB) . We wish them continued success.