25 OCAK 2023 Oğuz Tonguç 8.Sınıf Öğrencimiz Oğuz TONGUÇ 50M Serbest Stilde İl 3.sü ve 100m Serbest Stilde İl 3.sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz Oğuz Tonguç Our 8th grade student Oğuz Tonguç came 3rd both in 50 m and 100 m freestyle relay in the city. We congratulate our student and wish them further success. Türkiye Yüzme Şampiyonası Gençler Kategorisinde Türkiye Yüzme şampiyonası Gençler kategorisinde Çevre Lisesi öğrencimiz Meriç Demirtepe , 50m Kelebek ve 100m serbest branşında Türkiye 2.liği , 50m serbest branşında Türkiye 3.lüğü elde etmiştir. Meriç Demirtepe’yi tebrik ediyoruz. Turkey Swimming Championship in the Youth Category Cevre High School student Meriç Demirtepe won the 2nd place in 50m butterfly and100m freestyle, and the 3rd place in 50m freestyle in Youth category inTurkish Swimming Championship . Congratulations to Meriç Demirtepe.