26 OCAK 2023 Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında öğrencilerimiz BELİZ KAYA, 200m Kelebek branşında TÜRKİYE 3.sü , ELİF İNAN , 50 M Sırtüstü branşında TÜRKİYE 3.lüğünü elde etmişlerdir. Turkey Short Course Swimming Championship At the Turkish Short Course Swimming Championship, one of our students BELİZKAYAachieved the 3rd place inTurkey in 200mButterfly branch and ELİF İNAN achieved the 3rd place in TURKEY in the 50 M Backstroke branch. Genç Yıldız Yüzme Takımı İstanbul şampiyonu olarak Bursa’da gerçekleştirilen bölge grup elemelerine katılan Lise Genç Kız Yüzme Takımımız Bölge 1.si olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Takımımızın Türkiye finallerinden şampiyon olarak döneceğimize inanıyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Junior Star Swimming Team Our high school girls’ swimming team, which participated in the regional group qualifiers held in Bursa as the champion of Istanbul, qualified to participate in the Turkish finals as the 1st in the Region. We believe that our team will return from the Turkish finals as champions, and we congratulate our students.