27 OCAK 2023 Lise Genç Kız Yüzme Takımı İstanbul 1.si Lise genç kız yüzme takımımız MEB okullar arası yüzme şampiyonasında İSTANBUL 1. si olmuştur. Takımda yer alan öğrencilerimiz DENİZ BİRİCİK YENEROĞLU, NEHİR ÖZ, MERİÇ DEMİRTEPE ,ELİF ECE TETİK, ZEYNEP AYSOY VE BİLGE ÖZCAN ‘I tebrik ediyoruz. High School Junior Girls Swimming Team 1st in Istanbul Our high school female swimming teamcame first in ISTANBUL in the MEB interschools swimming championship. We congratulate our students DENİZ BİRİCİK YENEROĞLU, NEHİR ÖZ, MERİÇ DEMİRTEPE, ELİF ECE TETİK, ZEYNEP AYSOY and BİLGE ÖZCAN who are in the team. Doğançay Müzesi Doğançay Müzesinin Türkiye genelinde düzenlediği resim yarışmasında “Başarı Ödülü” kazanan 7/D sınıfı öğrencimiz Ada DENİZHAN’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Doğançay Museum We would like to congratulate our 7-D student, Ada Denizhan on her achievement in the National Art Competition held by Doğançay Museum and wish her continued success.