52 OCAK 2023 Çevre Koleji’nde Yeni Yıl Konserleri ile 2023’e Hoşgeldin Dedik! İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizden oluşan küçük müzisyenlerimizin notaları eşliğinde yeni yıla merhaba dedik. Piyano, keman gitar ve bateri çalan öğrencilerimizin, eserlerini seslendirdiği konserler, öğrencilerimiz, öğretmenler ve yöneticilerimiz tarafından coşku ile dinlendi. Yeni yılın başlangıcında bizlere keyifli dakikalar yaşattı. We Welcomed 2023 With New Year Concerts at Çevre College! We welcomed the new year with the performances of our little musicians from primary and secondary school. The students, who play piano, violin, guitar, and drums displayed their skills in the concerts given. All the students, teachers and administrators enjoyed listening to them with enthusiasm.