55 OCAK 2023 Survivor Survivor Gelenekselleşen survivor yarışmaları büyük bir çoşkuyla ilkokul kademesinde gerçekleşti. Çevre College exciting annual Survivor Competitions for Primary School students were successfully completed. Voleybol Volleyball Beden Eğitimi Bölümü liderliğinde gerçekleşen sınıflar arası voleybol, branşı mücadeleleri renkli görüntüler ile tamamlandı. Finale kalan takımlarımız altın madalya almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz. The inter-class voleyball, competitions were completed with colorful images under the leadership of the Physical Education Department. Our teams that made it to the final were entitled to receive a gold medal. We congratulate our students and wish them continued success.