57 OCAK 2023 Çevre Lisesi Öğrencileri Jekyll&Hyde Müzikali’ndeydi Çevre Koleji Lise TürkDili ve Edebiyatı Bölümü’nün 10Ocak Salı günü düzenlediği tiyatro etkinliğinde öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, İskoçyalı yazar Robert Louis Setevenson’ın klasik romanından uyarlanan dünyaca ünlü “Jekyll&Hyde” müzikalini izlediler. İyi ve kötünün aynı bedende, birbirine karşı acımasız bir savaş halinde olduğunun anlatıldığı bu müzikalde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler. Çevre High School Students were at the Jekyll&Hyde Musical Çevre High School students watched the world-famous musical “Jekyll&Hyde”, adapted from the classic novel by Scottish writer Robert Louis Setevenson, at Zorlu Performing Arts Center with their teachers on Tuesday, January 10. Our students had a good time in this musical, in which it is told that good and evil are in the same body, in a ruthless war against each other.