58 OCAK 2023 Çevre Lisesi Müze Gazhane Çevre Koleji Lise Sosyal ve Görsel Sanatlar Bölümleri olarak, 8 Aralık 2022 tarihinde “Küresel İklim Değişimi” gündemine dikkat çekip farkındalık yaratmak amacıyla Müze Gazhaneye bir gezi düzenledik. 9.sınıf öğrencilerimizin katıldığı bu gezide İklim Müzesi, Enerji Müzesi, Karikatür ve Mizah Müzesini ziyaret ettik. Kültür, sanat ve bilimin iç içe geçtiği bu keyifli gezide öğrencilerimizin zihninde uyandırdığımız “Küresel ısınmaya dur diyebilir miyiz?” sorusu ile farkındalık yaratarak bunun davranışa dönüşmesine katkıda bulunduk. Çevre High School at Gazhane Museum Çevre High School Social and Visual Arts Departments organized a trip to the Gazhane Museum on December 8th, 2022 in order to draw attention to “Global Climate Change” agenda and raise awareness. 9th grade students visited the Climate Museum, Energy Museum, Cartoon and Humour Museum. With the question “Can we put a stop to global warming?” that our students had in their minds during this pleasant trip where culture, art and science were intertwined, we tried to contribute to raising awareness about the issue. Cumhuriyet Bayramı Sergisi Çevre İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Yaşasın Cumhuriyet” temalı ortak bir sergide buluştular. Cumhuriyet’in 99. yıl coşkusunu yapıtlarına taşıyan öğrencilerimiz Cumhuriyet’in önemini, vazgeçilmezimiz ve en güzel emanetimiz olduğunu görsel kültür ögeleri ile bir kez daha ifade ettiler. Republic Day Exhibition Çevre Primary and Secondary School students made an exhibition themed “Long Live the Republic” as a part of the Republic Day activities. Ourstudents,whoreflecttheenthusiasmofthe99thanniversary of the Republic in their work of art, once again expressed the importance of the Republic, which is indispensable.