OCAK 2023 61 1.Sınıflar ‘’BİLİM ÜSKÜDAR’’ Gezisi 2.Sınıflar Müze Gazhane Gezisi 1st Grades “SCIENCE ÜSKÜDAR” Trip 2nd Grade Museum Gazhane Tour 1.sınıf öğrencilerimiz Üsküdar Bilim Merkezi’’ gezisini gerçekleştirdiler. Gezi sırasında kendi ilgi alanlarına göre Matematik, Doğa Bilimleri, Astronomi ve Havacılık, Teknoloji ve Tasarım atölye çalışmalarına katılarak keyifli vakit geçirmiş, eğlenerek öğrenme deneyimini yaşamış oldular. 2. sınıf öğrencilerimiz “Müze Gazhane” gezisini gerçekleştirdiler. Gezi sırasında tükenebilir kaynakların doğru kullanımının doğal yaşama etkisi konusunda bilgi sahibi oldular. Uygulama alanı ve simülasyon teknolojisiyle öğrencilerimiz gerçek bir deneyim yaşama fırsatı buldular. Our 1st grade students visited Üsküdar Science Museum. During the visit, not only they enjoyed participating various workshops such as Math, Natural Sciences, Astronomy &Aviation, Technology andDesign but also, they had lots of fun while learning about these subjects. Our 2nd grade students made a school trip to “Museum Gazhane”. During the trip, they were informed about the effects of the proper use of exhaustible resources on nature. Our students had the opportunity to have a real experience by using simulation techniques and activity spaces.