68 OCAK 2023 “Çevre”de İngilizce Daha Eğlenceli En Sevdiğim Oyuncağım Fun with English at Çevre My Favourite Toy Birinci sınıf öğrencilerimizi İngilizce oryantasyon programı kapsamında 31 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında okulumuzda ağırladık. Bu program, arkadaşlarını ve öğretmenlerini daha iyi tanımaları ve İngilizcelerini ilerletebilmeleri adına öğrencilerimiz için güzel bir fırsattı. Programa katılan öğrenciler şarkılar söylediler, oyunlar oynadılar; dinledikleri hikâyelerle ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar. Oryantasyon bittiğinde, öğrencilerimizin gözlerinde Çevre Kolejinde olmanın mutluluğunu görebiliyorduk. Umarız onlar için harika ve başarılı bir yıl olur. Öğrencilerimiz “My Favourite Toys” ünitesi kapsamında okula en sevdikleri oyuncaklarını getirdiler. Tüm öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde oyuncaklarını tanıttılar. Oyuncaklarının ne olduğunu, renklerini ve onlarla neler yaptıklarını İngilizce cümleler kurarak anlattılar. Etkinliğin sonunda oyuncaklarını arkadaşları ile paylaşıp oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdiler. We warmly welcomed our First Graders participating in the English Orientation Programme ran from August 31st to September 6th . It was a great opportunity for them to practise their English ,make friends with their classmates and meet their teachers . They had so much fun! They sang English songs and played lots of games. They participated in different activities related to the stories they learned. All of the students enjoyed being at school. We hope it will be a great and successful year for all them! Within “My Favourite Toys”unit framework our students brought their favourite toys to school . All students introduced their toys to their classmates in their English lessons. They talked about their toys , their colors and how they play with them. At the end of the activity, they exchanged their toys with their peers and enjoyed playing games together.