69 OCAK 2023 Sevimli Canavarlar Günlük Rutinlerimiz ile İlgili Konuşabiliyoruz Friendly Monsters WeCanTalkAbout Our Daily Routines 1.sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde “Vücudum” ünitesi kapsamında atık maddeler kullanarak kendi canavarlarını tasarladılar. Çok farklı materyaller kullanarak yapmış oldukları çalışmaları anlatıp videoya kaydeden öğrencilerimiz, bu aktivite süresince çok keyifli vakit geçirdiler. Çevre Koleji 2.sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde işledikleri ünite kapsamında günlük rutinlerini anlatıp videoya çektiler. Çektikleri videoları ders esnasında izleyen öğrencilerimiz birbirlerinin rutinlerini görmekten büyük keyif aldılar. In their English lessons our grade 1 students designed their monsters using waste materials. Then, they recorded videos talking about their monsters and had a great time participating in this creative activity which was a part of ‘MY BODY’ unit . Cevre College 2nd grade students recorded videos talking about their daily routines .They presented them in their English lessons and enjoyed listening to their classmates.