74 OCAK 2023 Bir Haftada Dünya Turu Kasım ayı gözlemleme ve farkındalık içeren kutlanacak çok sayıda önemli gün ile doluydu. Disiplinler arası yaklaşım çerçevesinde “Kutlamalar” teması ile 4. sınıflarımız Bir Haftada Dünya Turu adında bir sanal geziye katıldılar ve dünyadaki farklı insanlar ve kültürler hakkında bilgi edindiler. Etkinliğimiz, bir gruba dahil olma ve farklı olmanın değerini vurgulamak açısından öğrencilerimiz için güzel bir fırsattı. Bilgiler, deneyimler, diller, danslar, bilmeceler ve dünya çapındaki insanlar ve kültürler hakkında birçok detayı paylaşarak öğrencilerimizle harika bir vakit geçirdik. Around the World in One Week November was packed with an abundance of special days of awareness and observances to celebrate! Approaching the theme “Celebrations” in a cross-curricular manner, our 4th graders took a virtual trip “Around the world in one week” and learnedmore about the people and cultures of the world. It was a great opportunity to emphasize the importance of inclusion and the value of diversity. We’ve all had a wonderful time sharing knowledge, experiences, languages, dances, riddles, and more details about places and cultures around the world!