76 OCAK 2023 6.Sınıflar Şile Bioblitz Survivor Gezisi 6.sınıflar Şile Bioblitz Survivor gezisi 31 Ekim tarihinde 96 öğrencinin katılımı ile Şile’de gerçekleşti. Gezide öğrencilerimiz sadece İngilizce konuşulan bir ortamda arkadaş ilişkilerinin yanı sıra komünikasyon ve takım içerisinde çalışma becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Kazandıkları birçok becerinin yanında kendine güvenlerini pekiştirme şansı edindiler. Aynı zamanda yapılan aktiviteler, öğrencilerin kendi yaşıtlarıyla yaşadıkları sorunları çözme becerilerini geliştirmelerine olanak sağladı. Avcıkoru Tabiat Parkındaki doğa yürüyüşü, ormandaki bitkileri arama aktivitesi ve Kum Baba Sahilinde yapılan futbol, voleybol, çuval yarışı, kova doldurma yarışması gibi bir çok etkinlikten keyif alan öğrencilerimiz evlerine yenilenmiş ve dinlenmiş olarak döndüler.