78 OCAK 2023 7. Sınıflar ‘Our Great Leader Atatürk ’ Konulu İngilizce Sunumlarını Gerçekleştirdiler! 8th Garders’ Challenging Debate! Okulumuz 7. sınıf öğrencileri, 10 Kasım Perşembe günü konferans salonunda “OUR GREAT LEADER ATATÜRK” konulu İngilizce sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, Ulu Önder Atatürk ile ilgili içten duygularını İngilizce olarak hazırladıkları 2 dakikalık konuşmalarında dile getirme olanağı bularak, Atatürk’ün kişiliği, hedefleri, prensipleri ve yabancı basının Atatürk ile ilgili görüşleri üzerine fikirlerini beyan ettiler. Öğrencilerimizin Atatürk’e duyduğu sevgi ve saygıyı yansıtan konuşmaları, dinleyenleri son derece duygulandırdı. İngilizce düzeyleri ise büyük alkış aldı. 16 Aralık 2022 Çarşamba günü 8. sınıflar arasında düzenlenen ‘Social MediaMakes people Less Sociable’’ konulu İngilizcemünazara etkinliğinde öğrencilerimizin performansı izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Öğrencilerimiz akıcı İngilizceleriyle dinleyicileri büyüleyerek, görsel ve işitsel hazırlıklarıyla zenginleştirdikleri sunum ve konuşmalarıyla alkış topladılar. Son derece çekişmeli geçen etkinlikte öğrencilerimiz karşı savlarında son derece başarılı oldular. Etkinlik sonunda öğrenciler sahnede sertifikalarını alarak başarılarını taçlandırdılar. 7th Grade Presentations - ‘Our Great Leader, Atatürk’ 8th Garders’ Challenging Debate! Our 7th Grade students had the opportunity to express their feelings and opinions, in English, about our great leader Atatürk on 10th November in our conference hall. In their speeches, they talked about Atatürk’s personality, principles and the views and reflections in foreign press about him. The audience was impressed not only by our students’ emotional speeches but also their perfect level of English. They were proud to have their certificates on the stage and got a big applause from the audience. On December 16th 2022, our 8th grade students were marvellous in the Debate event. The topic was ‘‘Social Media Makes people Less Sociable’ students had amazing counter arguments with fluent English. They defended their arguments with audio visual interviews they had prepared beforehand. Our students were vigorously applauded at the end of the event and were presented certificates on the stage.