Eko-Tim İş Başında Bunları biliyor muydunuz? “Köpek balıkları atmosferdeki karbondioksit miktarını azaltır. Ahtapotların 3 kalbi vardır. Yengeçler 1.500 metre derine dalabilir.” 4. sınıf Eko Tim öğrencilerimiz, 22 Mart “Dünya Su Günü” etkinlikleri kapsamında deniz canlılarını bilmediğimiz yönleriyle bizlere tanıttı. Eco-Team at Work Did you know these? “Sharks reduce the amount of carbon dioxide in the atmosphere. Octopuses have 3 hearts. Crabs can dive 1,500 meters deep.” Our 4th grade Eko Tim students introduced us to sea creatures with their unknown aspects as part of the 22 March “World Water Day” activities. 98 5 Ocak Dünya Kuş Günü Eko- Okullar projesi kapsamında ilkokul öğrencilerimiz “geri dönüşüm” konusu ile ilişkili olarak atık malzemelerden kuş evleri tasarladılar. Yaşadıkları yerlerdeki kuşlar için tasarladıkları evleri, ağaçlara ve çeşitli yerlere astılar. Eko tim öğrencilerimiz ise yaptıkları kuş evlerini okul bahçemizdeki ağaçlara astılar. Dünya Kuş Günü kutlu olsun. 5 January World Bird Day Within the scope of the Eco-Schools project, our primary school students designed birdhouses from waste materials in relation to the subject of “recycling”. They hung the houses they designed for the birds in the places where they lived, on trees and in various places. Our eco team students hung their birdhouses on the trees in our school garden. Happy World Bird Day.