HAZ ø RAN 2023 03 2. Döneme Ülkemizi Üzen Deprem Felaketi ile Başladık We Started the Second Term with the Earthquake Disaster That Upset our Country Çevre Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri yaşadığımız bu büyük afette depremzede vatandaşlarımıza yardım için el birliği ile gönülden çalışıyorlar. Toplanan yardımların ilk bölümü Kadıköy Belediyesi ekiplerine teslim edildi. Destek veren öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, hizmetli personelimize, velilerimize, ve ulaşımı sağlayan Petek Tur’a sonsuz teşekkürler. Çevre College students, teachers and parents are working wholeheartedly to help the citizens in the earthquake region.The first part of the collected aid has been delivered to Kadıköy Municipality teams. Endless thanks to our students, teachers, administrators, sevice personnel and our parents for their support, and Petek Tur for providing transportation.