HAZ ø RAN 2023 4 Nevin Dölek Çevre Kolejinde Deprem Bilgilendirme Semineri Nevin Dölek Earthquake Information Seminar at Çevre College Rehberlik birim koordinatörlüğünde, Dr. Nevin Dölek ile “Deprem Sonrası Çocuk ve Ergenlere Destek Olmak” konulu çevrimiçi veli semineri düzenlendi. AKUT EğitimBölümSorumlusuÖnder Turan, 21Mart Salı günü öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek “Deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler“ gibi hayati önem taşıyan konularda bilgi ve deneyimlerini aktararak soruları cevaplandırdı. Bu bilgilendirici ve farkındalık yaratan söyleşi için Önder Turan’a çok teşekkür ederiz. Under the coordination of the counseling unit, Dr. An online parent seminar on “Supporting Children and Adolescents After the Earthquake” was held with Nevin Dölek. AKUT Education Department Manager Önder Turan met with our students and teachers on Tuesday, March 21st and answeredquestions by sharing his knowledge and experience on vital issues such as precautions to be taken before the earthquake, what to do during and after the earthquake. We would like to thank Önder Turan for this informative and awareness-raising interview.