HAZ ø RAN 2023 5 Sağlıklı Yiyecekler 100 Mutlu Gün Healthy Food 100 Happy Days Anaokulu orta grup öğrencilerimizin İngilizce derslerinde bu haftaki konusu “Sağlıklı yiyecekler” di. İngilizce yaptıkları drama etkinliğine restoran müşterileri olarak menüden istedikleri yiyecekleri seçtiler. Anaokulu orta grup öğrencilerimizin İngilizce derslerinde bu haftaki konusu “Sağlıklı yiyecekler” di. İngilizce yaptıkları drama etkinliğine restoran müşterileri olarak menüden istedikleri yiyecekleri seçtiler. “It’s time to order some food!” Our Erenköy preschool middle group students got the chance to be the stars. They pretended to be customers at a resturant and were able to order their own meals in their English main course lessons. We celebrated 100 happy days together at our school, by having fun, playing and learning.