73 HAZ ø RAN 2023 Çevrede İngilizce Yarışmalar 23 Nisan - Çevre’nin Rapçileri 12 Nisan Çarşamba günü 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz farklı yarışmalara katıldılar. Çevre Koleji ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen bu popüler yarışmada yarışmacılardan, çeşitli zorluk derecelerinde geniş bir kelime yelpazesini hecelemeleri istendi. Yarışmaya çok iyi hazırlanan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Kıran kırana geçen mücadele sonunda SPELLING BEE 2023 yarışmasını kazanan 2A, 3C ve 3E sınıfları oldu. 4A ve 4E sınıfları Skills derslerinde işlenen kitaplarının doğrultusunda yapılan LOOK into LOOK yarışmasında birinci oldu. Öğrencilerimizle gurur duyuyor, tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz. 3 ve 4. sınıflarımızdan oluşan Jolly Karaoke Club öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yazdıkları rap şarkısını İngilizce olarak seslendirdiler. Özenli bir çalışmanın ürünü olan şarkının her bir satırında öğrencilerimiz dünyayı daha iyi bir yer yapmak için mesajlar verdiler. English Competitions at Çevre April 23 Children’s Rap On the 12th of April our 2nd, 3rd and 4th graders participated in different competitions. Spelling Bee is a popular spelling competition that Çevre College holds for the primary school students. The contestants were asked to spell a broad selection of words with a varying degree of difficulty. Our students were well prepared and very excited about the competition. The winners of Spelling Bee 2023 are Grade 2A, Grade 3C and 3E. Grade 4A and 4E won LOOK into LOOK COMPETITION based on their skills course book. We are proud of our students. Congratulations to all our competitors! Jolly Karaoke Club students sang a rap song as part of the April 23 National Sovereignty and Children’s Day celebrations. The rappers prepared the song and practiced with the help of their teachers. In each line of the song, our students gave messages to make the world a better place.