74 HAZ ø RAN 2023 My Game Application Projects 10 Steps Çevre Koleji 5. Sınıf öğrencileri “My Game Application” projesinde kendi tasarladıkları video oyunlarının sunumlarını paylaştılar. Birbirinden farklı oyunların sunulduğu etkinlikte öğrenciler arkadaşlarının oyunlarını büyük bir ilgi ile izlediler. Çevre Koleji 6. Sınıf öğrencileri “10 Steps” projesinde seçtikleri konu hakkında hazırladıkları sunumları arkadaşları ile paylaştılar. Öğrencilerimizin bazıları 10 adımda arkadaşlık ilişkileri nasıl geliştirilebilir başlığı altında sunum yaparken, bazıları da 10 adımda okulda nasıl daha başarılı olunur başlığı altında görüşlerini ve tavsiyelerini paylaştılar. My Game Application Projects 10 Steps Çevre College 5th grade students shared their “My Game App” project presentations after having designed their own video games. They also admired their friends’ creative presentations. Çevre College 6th grade students presented their “10 Steps” projects in which they focused on the topic they had chosen. Some students made a presentation about how to improve their friendship in 10 steps while some shared their ideas and advice about how to be more successful at school.