77 HAZ ø RAN 2023 International Exam Center Esol Exams Cambridge Sınavları Başarıyla Tamamlandı! Öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini objektif olarak ölçen ve uluslararası akreditasyonu olan IEC sınavları, 3-8. sınıf öğrencilerimize International Exam Center tarafından 28-29-30 Mart tarihlerinde okulumuzda başarıyla uygulanmıştır. Sertifikalar ve detayları içeren değerlendirme raporları öğrencilerimize akademik yıl içinde verilecektir. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin katıldığı Cambridge ESOL (STARTERS-MOVERS-FLYERS-KET–PET-FCE) sınavları 6 Mayıs Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşti. İngilizcedil becerilerini uluslararası standartlardabelgelemek isteyen 3-8. Sınıf öğrencilerimiz seviyelerine uygun sınavları başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimiz önümüzdeki eğitim öğretimyılında okulumuz konferans salonunda düzenlenecek görkemli törenlerle sertifikalarını alacaklardır. International Exam Center Esol Exams Cambridge Esol Exams Successfully Completed TheobjectiveassessmentsofEnglish languageskills which werecarried out by International Exam Center , an internationally accredited institution, were held in our school on March 28-29-30. Our primary andmiddle school students from3rd to 8th grades took the exams that are internationally recognised and they will be presented certificates together with the detailed reports by the end of the academic year. Cambridge ESOL exams (STARTERS-MOVERS-FLYERS-KET–PET- FCE), attended by our primary and middle school students, took place on May 6 at our school. 3rd – 8th grade students who want to certify their English language skills at international standards, successfully completed the exams. Our students will receive their certificates at the magnificent ceremonies which will be held in the conference hall of our school in theupcomingacademic year.