78 HAZ ø RAN 2023 Uluslararası 2.Yabancı Dil Sınavları ( Delf / Dele / Fit ) Notre Dame De Paris Müsikali Bir klasik olarak okulumuzda gerçekleştirilen uluslararası dil sınavları bu yılda öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı. Fransız Kültür Merkezinin DELF A1-A2-B1, Cervantes Enstitüsünün A1-A2 ve Goethe Enstitüsünün A1-A2 ve B1 sınavları gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin her yıl olduğu gibi bu yılda yüksek performans sergileyeceğine inandığımız sınavlarımızda başarılı olacaklarına inancımız tam. Çevre Koleji İkinci Yabancı Diller Bölümü’nün 10 Mayıs Çarşamba günü düzenlediği tiyatro etkinliğinde lise öğrencilerimiz Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, Victor Hugo’nun ölümsüz eseri “Notre Dame’ın Kamburu”ndan uyarlanan “Notre Dame De Paris” müzikalini izlediler. Orijinal dili Fransızca’da sahnelenen bu klasik eseri soluksuz izleyen öğrencilerimiz görsel bir şölene tanıklık ettiler. International Second Language Exams (Delf/Dele/Fit) Notre Dame De Paris Musical As is done every year, the International Language Exams were completed by our students. The French Cultural Centre DELF A1-A2 and A1-A2 and B1 exam of the Goethe Institute and the Cervantes Institute A1-A2 was carried out by school coordinators at our school. Just like in previous years, we believe that our students will be successful in their exams and will have high performances this year. Çevre High School students watched the musical “Notre Dame De Paris” adapted from Victor Hugo’s immortal work “TheHunchback ofNotreDame” at ZorluPerforming Arts Center on May 10 with their Second Language teachers. Our students, who watched this classical piece staged in its original language, French, witnessed a visual feast.