81 HAZ ø RAN 2023 TOEFL-IBT Sınavı 3, 4 ve 10 Haziran tarihlerinde 11. sınıf öğrencilerimiz İTÜ’de TOEFL-IBT sınavına girdiler. Yurt dışı üniversite kabullerinde ve Türkiye’de üniversitelerin hazırlık atlamalarında geçerli olan bu üst düzey uluslararası sınavda öğrencilerimizin, Çevre Kolejinde aldıkları dil eğitiminin hakkını sonuna kadar vererek çok başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyoruz. TOEFL-IBT Exam Our 11th grade students took TOEFL-IBT exam at İTÜ on June 3-4 and 10. We are sure that our students will pay for the language education they have had in Çevre College and get exceptionally high scores in this top level international English exam which is valid for acceptance to universities abroad and prep classes of Turkish universities.