83 HAZ ø RAN 2023 Çevre Koleji Lisesi Debate Society – ECNAIS 2023 Çevre Koleji Lisesi Debate Society İngilizce münazara kulübü 11. Sınıf öğrencilerimiz, 25 Şubat 2023 tarihinde Mürüvvet Evyap Okulları’nda Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenenECNAISTürkiyeDebate League’e (ECNAISTürkiye Münazara Ligi) katıldı. Turnuvaya katılan öğrencilerimiz, sosyal medya fenomenlerinin toplum üzerindeki etkisi, NATO ve günümüz politikalarındaki konumu ve yapay zekanın gelişimindeki önüne geçilemeyen hızın zararları konularında Türkiye genelinden gelen lise öğrencileri ile 3 maç yaptılar. Öğrencilerimizi kazandıkları başarıdan ve gösterdikleri büyük emekten dolayı tebrik eder, bundan sonraki münazaralarında başarılar dileriz. Çevre College High School Debate Society – ECNAIS 2023 Çevre College High School Debate Society English Debate Club 11th grade students participated in the ECNAIS Türkiye Debate League organized by the Private Schools Association of Türkiye at Mürüvvet Evyap Schools on February 25, 2023. Our students participating in the tournament played 3 matches against high school students from all over Turkey on the impact of social media phenomena on society, NATO’s position in today’s policies, and the harms of the unstoppable speed in the development of artificial intelligence. We congratulate our students for their success and great effort and wish them success in their future debates.