84 HAZ ø RAN 2023 Geleceğin Liderleri! Çevre MUN kulübü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Türkan Kaya eşliğinde Hollanda’nın Haarlem şehrinde 31 Mart- 2 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşen Haarlem Milletler Konferansına katıldı. Dünyanın gündeminde olan politik, sosyal, ekonomik meseleler ile çevre meselelerinin tartışıldığı komitelerde öğrencilerimiz, sergiledikleri performanslarla vizyonlarını, genel kültür seviyelerini göstererek okulumuzu çok başarılı bir şekilde temsil ettiler. İngilizce seviyelerinde de önemli gelişmeler yaşayan öğrencilerimizi, örnek davranışları ve başarılarından dolayı kutlarız. The Leaders of the Future Organisedandaccompaniedby our high school English teacher Türkan Kaya, Çevre College MUN Club students participated in HaarlemModel United Nations conference which took place on 31st March – 2nd April 2023 in Haarlem, the Netherlands. On having discussed important political, social, economic and environmental issues in the committees, our students have broadened their horizons and improved their general knowledge profoundly. We would like to thank our students for their exemplary behaviour and success.