87 HAZ ø RAN 2023 18 Mart Çanakkale Zaferi 108.yılında Çanakkale Cephesi’nde yaşanan kahramanlıklar, okulumuz öğrencilerinin düzenlediği görkemli bir törenle anlatıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi, dramada görev alan öğrencilerimizin üstün performansı, oratoryo ve öğrencilerimizin seslendirdiği türkülerle izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Seyit Onbaşı’nın kahramanlık öyküsü izleyicileri etkiledi. Çevre Koleji olarak başta Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal olmak üzere bize bu toprakları canları pahasına hediye eden şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Onların sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz! 18 March Çanakkale Victory On its 108th anniversary, the victory on the Çanakkale front was presented by our students with a grand ceremony . The Drama Club students performed and sang on the stage for 18 March Canakkale Victory which stirred emotions in the audience. Everybody was touched by the amazing story of Seyit Onbaşı. As Çevre College, we are grateful to the lost martyrs, and to have had such a great leader Mustafa Kemal. We remain hopeful for our future.