89 HAZ ø RAN 2023 Anaokullarımızda 23 Nisan Coşkusu Çevre Anaokulları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. İstiklal Marşı, koro ve öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle başlayan programımız danslar ve yarışmalı oyunlarla devam etti. Atamızın çocuklara armağan ettiği bu özel ve anlamlı günde öğrencilerimizin coşkuları ve gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. 23rd April Celebration at our Kindergarten Çevre Kindergarten celebrated the 23 rd of April, National Sovereignty and Children’s Day. Our programme startedwith theNational Anthem, choir and the poems and continued with the dances and competitive games. It was worth seeing our students’ happiness on this special and meaningful day that Atatürk gave to children.