OCAK 2024 15 Çevre Koleji 21. Kitap Şenliği “Cumhuriyet Işığında Kitap” Çevre College 21st Book Festival “Books in the Light of the Republic” Çevre Kolejinin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak amacı taşıyan kitap şenliğimizin bu yıl 21’incisi düzenlendi. 19-20-21 Aralık tarihlerinde “Cumhuriyet Işığında Kitap” teması ile gerçekleştirilen şenliğimizde onur konuğumuz Ahmet Ümit’in yanı sıra Haydar Ergülen, Feyza Hepçilingiler, Hamit Annak, Özge Bahar Sunar, Hafize Çınar Güner, Atay Sözer, Tülin Kozikoğlu, Rıfat Batur, Süleyman Bulut, Senem Nane, Meltem Erinçmen Kânoğlu, Meltem Ulu, Demet Ekmekçioğlu, Tolga Gümüşay, Almıla Aydın, İlkay Marangoz gibi ünlü yazarlar öğrencilerimizle buluştu. Üç gün boyunca soluksuz devam eden şenlik kapsamında Türkiye’ninönde gelenpek çok yayınevi ve yazarını okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Usta yazar ve önemli yayınevlerinin katılımı ile okulumuz adeta bir kitap fuarına dönüştü. Kitap stantları, yazar söyleşileri ve imza günleri ile kitap fuarı atmosferini okulumuzda yaşama şansı elde ettik. Our school’s traditional event, the book festival, which aims to create awareness about reading books, took place for the 21st time this year. Held on December 19-20-21 with the theme “ Books in the Light of the Republic,” our festival hosted distinguished guests such as Haydar Ergülen, Feyza Hepçilingirler, Hamit Annak, Özge Bahar Sunar, Hafize Çınar Güner, Atay Sözer, Tülin Kozikoğlu, Rıfat Batur, Süleyman Bulut, Senem Nane, Meltem Erinçmen Kânoğlu, Meltem Ulu, Demet Ekmekçioğlu, Tolga Gümüşay, Almıla Aydın, İlkay Marangoz, along with our honored guest Ahmet Ümit. During the festival, which continued without a break for three days, we had the pleasure of hosting many leading publishers and authors from Turkey at our school. With the participation of master writers and important publishing houses, our school turned into a book fair. We had the opportunity to experience the atmosphere of a book fair at our school with book stalls, author talks, and book signing events.