OCAK 2024 18 Sait Gürsoy - Yeni Dünyada Başarı Sait Gürsoy - Success in the New World Çevre Lisesi PDR Biriminin organize ettiği Career Days etkinliğinin ikinci basamağında Eğitim Yazarı Sait Gürsoy’u ağırladık. Sait Bey; • Kariyer yolculuğu • Girişimcilik İçin Neler Gerekiyor • Değişen Dünya ve İş Dünyası • Yapay Zekâ ve Değişen Yaşam • Lego Kariyer • Önümüzdeki 5 Yılda Yükselişte Olacak Yetkinlikler ve Beceriler gibi öneli konularda öğrencilerimizi bilgilendirerek perspektif almalarına olanak sağladı. “Herkesin bir yıldızı olmalı, benimyıldızım 1987’de parladı. Sizler de yıldızınızı parlatacak bir yol bulmalısınız” diyerek öğrencilerimizi motive eden değerli konuğumuz Sait Gürsoy’a katılımı için teşekkürlerimizi iletiyoruz. We hosted Education Author Sait Gürsoy in the second stage of the Career Days organized by Çevre High School Guidance and Psychological Counseling Department . Mr. Gürsoy covered important topics such as: - Career Journey - What It Takes for Entrepreneurship - Changing World and Business Environment - Artificial Intelligence and Changing Life - Lego Career - Competencies and Skills on the Rise in the Next 5 Years He provided valuable insights to our students, allowing them to gain perspective. “We extend our gratitude to our esteemed guest Sait Gürsoy, who motivated our students by saying, ‘Everyone should have a star; my star shone in 1987. You too must find a way to make your star shine.”