21 OCAK 2024 Bölge Birinciliği Kısa Kulvar Yüzme Türkiye Şampiyonasında MebGençlerYüzmeGrupBirinciliğimüsabakalarında Gençler kategorisinde, 50mKelebek ve 100mKelebek branşında Grup 1.liğini elde eden Alp Hoşgör, Bursa ilimizde gerçekleştirilecek olan Meb Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonası müsabakalarında okulumuzu temsil edecektir. Antrenörümüz Abdullah Aydın’a teşekkür ediyor, Alp’in Bursa’dan okulumuza Türkiye şampiyonu olarak döneceğine inanıyor ve başarılar diliyoruz. Kısa Kulvar Yüzme Türkiye Şampiyonasında Yıldızlar kategorisinde, 200m Kelebek branşında Türkiye 3.lüğünü elde eden 8.Sınıf öğrencimiz Beliz KAYA ‘yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Regional Championship Short Course Swimming in Türkiye Championship AlpHoşgör, who achieved 1st place in the 50mButterfly and 100mButterfly categories in theMeb Youth SwimmingGroupChampionship, will represent our school in the Meb Youth Swimming Turkey Championship to be held in Bursa. We would like to express our gratitude to our coach Abdullah Aydın. We believe that Alp will return to our school as the Turkish champion from Bursa, and wish him success. In the Short Course Swimming Turkey Championship, we congratulate our 8th-grade student Beliz KAYA, who achieved 3rd place in the Stars category in the 200m Butterfly discipline, and we wish her continued success.