28 OCAK 2024 İlkokul Yaşam Boyu Öğrenme Programı Lifelong Learning Program For Primary School Disiplinler üstü bir anlayışla proje tabanlı olarak planlanan Çevre Yaşam Boyu Öğrenme Programlarımız sınıf seviyelerine göre bir plan dahilinde yürütülmektedir. İlkokul öğrencilerimiz birinci dönem boyunca yaptıkları sınıf içi çalışmalar, sunumlar, afiş çalışmaları ve söyleşi gibi farklı etkinliklerle yaşantılarında kullandıkları temel bilgi ve becerileri geliştirme fırsatı buldular. Our Lifelong Learning Programs, designed with an interdisciplinary approach on a project basis, are implemented according to a plan tailored to each grade level. Throughout the term, our primary school students had the opportunity to enhance their fundamental knowledge and skills through various in-class activities, presentations, poster projects, and discussions in their daily lives.