30 OCAK 2024 Uluslararası Üniversite Eğitim Fuarı International University Education Fair Yurt dışı eğitim danışmanımız Yeşim Erez tarafından düzenlenen “Uluslararası Üniversite Eğitim Fuarı” 10 Ekim’de Çevre Koleji’nde gerçekleştirildi. Bu fuar, öğrencilerin uluslararası eğitime erişimini artırmak amacıyla tasarlanmış ve geliştirilmiş olup, Amerika, İngiltere ve Avrupa’dan birçok önemli üniversitenin temsilcilerini ağırladı.” “International University Education Fair, organized by our international education consultant Yeşim Erez, was held on October 10th at Çevre College. The fair which was designed and developed to enhance students’ access to international education welcomed representatives from many important universities in the USA, the UK, and Europe.