31 OCAK 2024 Sıfır Atık Projesi Zero Waste Project Görsel Sanatlar Bölümümüz liderliğinde öğrencilerimizin emekleriyle oluşturulan “Sıfır Atık” temalı karma resim sergimiz Kadıköy İlçe Kaymakam’ı Sayın Muhittin Pamuk, Kadıköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Sadık Aslan ve Kurucumuz Sayın Adnan Ekşioğlu’nun ve Müdürlerimizin katılımlarıyla okulumuz fuaye alanında açılmıştır. Sergi için birbirinden yaratıcı ürünlerle katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz. With the leadership of our Fine Arts Department, Çevre College Art Exhibition themed ‘Zero Waste’, created with the great effort of our students, was opened in our school foyer with the participation of Kadıköy Governor Muhittin Pamuk, Kadıköy Distirct Director of National Education Sadık Aslan, Çevre College founder Adnan Ekşioğlu, and our school principals . We would like to congratulate our students on their contribution to this exhibition with their creative works and thank our teachers for their guidance.