OCAK 2024 04 Arzu Atasoy Selin Kasırga Resul Aydoğan Arzu Atasoy Selin Kasırga Resul Aydoğan 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı hizmet içi eğitim dönemimizin ilk konuğu ÖRAV Genel Müdürü Arzu Atasoy tarafından gerçekleştirildi. “Kriz Dönemlerinde Öğretmenin İyi Olma Hali” başlıklı konuşmasında Sayın Atasoy, beden ve bilinç farkındalığı, olumlu duyguların paylaşılarak yayılması, pozitif destek verme ve destek olma, değişime ayak uydurma konularına değindi. Sayın Arzu Atasoy’a değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. 2023-2024 eğitimve öğretimyılı hizmet içi eğitimdönemimizde nefes terapisti, yazar ve kişisel gelişim koçu Selin Kasırga’yı ağırladık. “En Yüksek Potansiyelini Keşfet” başlıklı seminerinde Sayın Kasırga, fiziksel ve ruhsal sağlık, duygusal denge ve huzur, maddi ve manevi en yüksek potansiyelimizi gerçekleştirme ve zihnimizin kontrolünü sağlama konularına değindi. Sayın Selin Kasırga’ya değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. 2023-2024 eğitimve öğretimyılı hizmet içi eğitimdönemimizde anaokulu sınıf öğretmenlerimiz ile “Eğitsel Oyun Tasarımı” atölye çalışması Eğitsel Oyunlar Akademisi kurucusu Resul Aydoğan tarafından yapıldı. Bu atölye çalışmasında öğretmenlerimiz okul öncesine yönelik eğitsel oyun tasarımları yaptılar. Sayın Resul Aydoğan’a değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. The first guest of our 2023-2024 academic year in-service training period was held by ÖRAV General Manager Arzu Atasoy. In her speech titled “Teacher’s Well-Being in Times of Crisis”, Ms. Atasoy touched upon the issues of body and consciousness awareness, sharing and spreading positive emotions, giving positive support, and keeping up with change. We would like to thank Ms. Arzu Atasoy for her valuable contributions. We hosted Selin Kasırga, a breathing therapist, writer and personal development coach, during our 2023-2024 academic year in-service training period. In her seminar titled “Discover Your Highest Potential”, Mrs. Kasırga focused on the issues of physical and mental health, emotional balance and peace, realizing our highest potential and taking control of our minds. We would like to thank Selin Kasırga for her valuable contributions. In the 2023-2024 academic year, during our in-service training period, a workshop on “Educational Game Design” was conducted with kindergarten class teachers. This workshop was led by Resul Aydoğan, the founder of the Educational Games Academy. During this workshop, our teachers designed educational games for early childhood education. We extend our heartfelt thanks to Mr. Resul Aydoğan for his valuable contributions.