74 OCAK 2024 Dünya Toprak Günü Uluslararası 2.Yabancı Dil Sınavları (Delf/Dele/Fit) İkinci yabancı dil derslerinde 5 Aralık “Dünya Toprak Günü” olması sebebiyle 6. sınıf öğrencilerimiz posterler hazırladılar. Öğrencilerimiz, hazırladıkları çalışmalar ile toprağın canlı yaşamı üzerindeki önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturdular. Bir klasik olarak okulumuzda gerçekleştirilen uluslararası dil sınavları bu yılda öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı. Fransız Kültür Merkezinin DELF A1-A2-B1, Cervantes Enstitüsünün A1-A2 ve Goethe Enstitüsünün A1-A2 ve B1 sınavları gerçekleştirildi. World Soil Day International Second Language Exams (Delf/Dele/Fit) In our Second Foreign Languages, 6th grade students designed posters for ‘World Soil Day’. Our students raised awareness by emphasising the importance of living plants, soil and the environment. As is done every year, the International Language Exams were completed by our students. The French Cultural Centre DELF A1-A2 and A1-A2 and B1 exam of the Goethe Institute and the Cervantes Institute A1-A2 was carried out by school coordinators at our school.