78 OCAK 2024 Uluslararası Sınavlarda Yine Büyük Başarı! 2022-2023 Akademik yılında Cambridge Assessment sınavlarınagirerekbuyıl dabüyükbirbaşarıya imzaatan170YLE (Young Learners) 107 KET ve PET ilk ve orta okul öğrencimiz , 11 FCE öğrencimiz 4 ve 11 Aralık tarihlerinde okulumuz konferans salonunda düzenlenen ve Genel Müdürümüz Sayın Şebnem Gönen’in de katılımıyla gerçekleşen görkemli sertifika törenlerimizde , Okul Müdürümüz Zeren Cengiz, Müdür Yardımcımız Gökhan Nalçacı ve İngilizce öğretmenlerimizden sertifikalarını aldı. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Törende aynı zamanda Fransız Kültür Merkezi, Cervantes Enstitüsü ve Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından uygulanan 2. yabancı dil sınavlarında da toplam 15 öğrencimiz üstün başarı elde ederek sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizin İngilizcenin yanında ikinci yabancı dilde de yeterliliklerini belgeleyebilmeleri son derece sevindiricidir. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi yürekten tebrik ederiz. Another Great Achievement in International Exams Our 170primaryandsecondary students inYoungLearnersand107 students in KET-PET and 11 students in FCE had an outstanding achievement in International Exams. Our students were awarded their certificates by our General manager Şebnem Gönen , Middle School Principal Zeren Cengiz, Vice School Principal Gökhan Nalçacı and their English teachers on stage in ceremonies held in our conference hall on 4th December and 11th December. We congratulate all our students and wish them continued success. We are not only proud of our students’ level of English certified in these exams but also their remarkable achievement in French, Spanish and German exams which were prepared and evaluated by Cervantes Institute, Goethe Institute and Institut Français.15 students were presented their certificates as well. We congratulate our students and believe that they will put their signature on further accomplishments.