91 OCAK 2024 Öğrencilerimiz Yeni Yıla Hazır! Aralık ayının son günlerinde anaokullarımızda geçekleştirilen yılbaşı partilerinde öğrencilerimiz eğlenceli oyunlarla 2023’u uğurlarken 2024’e “Merhaba!” dediler. Öğrencilerimiz, yeni yıl için özel olarak süslenmiş alanlarda gönüllerince dans edip eğlendiler. 2024 yılının tüm çocuklarımız için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz. Our Students are Ready for the New Year! In the last week of December “new year party” was held. As Çevre Preschool, we celebrated the end of 2023 and welcomed 2024. The party was held in common area where our students danced and had fun. We hope that 2024 will bring health, happiness and success to all of our children.