92 OCAK 2024 1. Sınıf Öğrencilerimiz Okuyor ve Yazıyor Kitap Okuma Etkinliği 1. sınıf öğrencilerimiz, ocak ayı itibariyle tüm harfleri öğrenerek okuma yazma süreçlerini tamamladılar. Yaşadıkları heyecanı tüm okulla paylaşmak isteyen 1. Sınıf öğrencilerimiz ellerinde pankartlarla “Okuyorum- Yazıyorum” temalı bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Tüm okul çalışanlarımıza mutluluğumuzu bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz. Hazırlık gurubu öğrencilerimiz, okulumuzun İlkokul 2. sınıf öğrencilerinin kütüphanede hazırladığı kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz arkadaşlarının okuduğu hikâye kitaplarını zevkle ve heyecanla dinlediler. 1st Grade Students Can Read and Write Reading Book Activity Our 1st grade students completed their reading and writing skills by learning all letters in January. All who wanted to share their excitement with the whole school, organised a walk “I Read - I Write” with banners in their hands. We would like to thank all Çevre College for sharing our happiness with us. Our prep class students participated in the reading activity which the 2. graders prepared in the library. Our students listened to the stories that their friends read with great joy and excitement.