94 OCAK 2024 Çevre Koleji Ortaokulu Birinci Dönem Kapanış Töreni Çevre Koleji Ortaokulu Birinci Dönem Kapanış Töreni konferans salonumuzda öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Okul Müdürümüz Zeren CENGİZ’in açılış konuşmasının ardından birinci dönem çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencilerimiz, sertifikalarını ve ödüllerini alarak mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştı. Törene katılan öğrencilerimiz, keman öğrencilerimizin dinletisi ve Polifoni Koromuzun parçalarıyla keyifli anlar yaşadı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. The First Semester Closing Ceremony of Çevre College Middle The first semester closing ceremony of Çevre College Middle School took place in our conference hall with the participation of students and parents. After the opening speech by our school principal Zeren CENGİZ, students who excelled in various fields during the first semester shared their happiness with their peers by receiving certificates and awards. The students attending the ceremony enjoyed moments of delight with the violin performance of our students and the pieces performed by our Polyphony Choir. We wish all our students a pleasant holiday.