ÇEVRE HIGHLIGHTS - 26. SAYI

HAZ ø RAN 2024 03 Kariyer Günleri Career Days Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin GELİS, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet TÜFEKÇİ, Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan ULUTÜRK, YAPI MERKEZI HOLDING A.S. Hukuk ve Uyum Genel Müdür Yardımcısı Aykut Dincer, SABANCI HOLDİNG İş Geliştirme ve Satış Direktörü Haluk IŞIKSAL’ın katılımıyla gerçekleşecek Career Days with Professionals etkinliğiyle Çevre Lisesi öğrencilerimizin kariyer planlarını oluşturma süreçlerini kolaylaştırmak, ilgi duydukları alanların tanıtılmasını sağlamak için alanında uzman profesyonellerle öğrencilerimizi bir araya getirerek öğrencilerimizin meslekleri daha yakından tanımalarını ve emek vereceği sektörü seçme konusunda bilgi sahibi olmalarını hedefliyoruz. With the participation of Hüseyin GELİS (SIEMENS - CEO AND PRESIDENT), Mehmet TÜFEKÇİ (ARÇELİK MARKETING EXECUTIVE DIRECTOR), Hasan ULUTÜRK (TCHIBO MANAGING DIRECTOR), Aykut Dincer (YAPI MERKEZİ HOLDİNG CHIEF LEGAL & COMPLIANCE OFFICER), Haluk IŞIKSAL (HEAD OF NAMED ACCOUNTS & BUSINESS DEVELOPMENT), we aim to facilitate the career planning process of Çevre High School students and introduce them to the fields they are interested in by bringing them together with expert professionals at the “Career Days with Professionals” event. Our goal is to enable students to gain a better understanding of their prospective professions and to acquire knowledge about the sectors to which they will dedicate their efforts in choosing.